To store setinblokker raste ut på fylkesvei 17 i formiddag. Foto: Hedda Hiller

Sprenger ikke steinblokkene før i kveld

Skrevet av Hedda Hiller
09.10.2018 15:52 - OPPDATERT 10.10.2018 07:02

Statens Vegvesen vil la rushtrafikken gå forbi før de tar fatt på jobben med å sprenge steinblokkene som tidligere i dag raste ut på Fv 17.

Er du på jobb i sentrum og usikker på om du kommer deg hjem i ettermiddag? Statens Vegvesen kan berolige med at det ikke vil bli foretatt noen sprenging på Fv 17 i rushtiden. 

– Det er Mesta som holder på der ute nå, og de kommer ikke til å ta fatt på sprengingsjobben før trafikken forbi stedet har dempet seg betraktelig. Vi regner med at steinblokkene blir sprengt og at stedet bli rensket senere i kveld. Veien vil da bli stengt, sier Arnstein Vindstad i Statens Vegvesen. 

Det var rundt 11.30 i formiddag at to store steinblokker raste ut på Fv 17 ved Alterneset. Av sikkerhetsmessige årsaker er en geolog tilkalt for å vurdere videre rasfare. Kjørefeltet i nordgående retning er sperret som følge av raset, og det er satt opp sperringer rundt raset. Trafikken dirigeres forbi stedet. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.