Tor Yngve Hovd og hans kolleger på BilXtra stenger butikken tidligere i morgen, for å kunne ta del i fakkeltoget for å beholde et sykehus på Mo og Nord-Helgeland.

Stenger butikken Xtra tidlig, for å kjempe for sykehuset

Skrevet av Roger Marthinsen
29.11.2019 22:06 - OPPDATERT 30.11.2019 07:02

Skal delta i sykehusmarkering – og oppfordrer andre butikker til å gjøre det samme.

BilXtra Mo i Rana har bestemt seg for å la julehandel være julehandel for ei stund, og stenger butikken ekstra tidlig i morgen. Dette for at både ansatte og kunder skal kunne delta i morgendagens fakkeltog ved sykehuset på Selfors.

– Lørdag 30.11. stenger vi klokka 13.45. Det er over 20 år siden det var nødvendig å vise vår brede støtte til sykehuset i Rana. Nå må vi markere oss. Møt opp på Selfors lørdag kl 14.00! oppfordrer BilXtra på sin Facebook-side nå i kveld.

– Dette var noe butikkansvarlig Tor Yngve Hovd la opp til nå i kveld. Og vi oppfordrer gladelig andre butikker og virksomheter til å gjøre det samme, sier daglig leder og styreleder i BilXtra Mo i Rana, Per Gunnar Hjorthen, til Rana No.

-----

Les også:

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.