Foto: Statens vegvesen

Stengt E6 og kansellerte båtruter

Ruskevær stanser både biler og båter på starten av lillejulaften.

E6 over Saltfjellet ble i stengt like etter klokken fire i natt, på grunn av uvær. Første prognose var at veien skulle åpne igjen rundt klokken kvart over åtte. Like etter klokken halv ni ble det rapportert at man startet opp med kolonnekjøring, fra Vegtrafikksentralen Nord.  

På kysten av Nord-Helgeland blåser det såpass friskt at noen båtruter er kansellert på morgenen og formiddagen:

På Levang-Nesna-ruta er alle avganger innstillt inntil videre, på grunn av sterk vind. Her vil det bli gjort ny vurdering om å gjenoppta rutene i løpet av formiddagen.

For Helgelandspendelen ble MS Fredrikke Tønder Olsens anløp av Sleneset i morges kansellert på grunn av dårlig vær. Det samme ble MS Gjerøys avgang fra Myken i morges, i Rødøyruta. Øvrige anløp torsdag morgen forventes å gå som normalt i denne ruta.

For B-ruta Stokkvågen-Onøy-Sleneset-Lovund er det gjort en ruteendring som gjelder "inntil videre". Her er avgang fra Lovund tirsdager og torsdager klokken 17:25, utsattes til klokken 18:10. Denne ruteturen vil innstille anløp av Sleneset og Onøy og seile direkte til Stokkvågen. Reisende fra Sleneset anbefales å benytte ruteavgang med A-ruten kl. 1815. A-ruten vil ha ekstra anløp av Onøy kl. 1850 på rutetur til Stokkvågen. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.