ØKNING FRA I FJOR: – Fra sesongåpningen til og med 31.desember har forhåndssalget på skikort økt med 17 prosent i forhold til i fjor, sier markedssjef, Pontus Lindh. Foto: Hemavan Alpint AB

Sterk sesongåpning i Hemavan

Skrevet av Silje-Tamara Rojas
10.01.2020 11:00

Snøen har nå passert meterstreken. Det betyr at Hemavan Alpint AB sikter på åpning av Kungsliften helt til toppen allerede til helgen.

Snøen som de siste dagene har dalet ned over Hemavan har gjort det mulig for anlegget Hemavan Alpint AB å få den beste starten på 2020. Snødybden i Hemavan måler nå hele 110 centimeter. 

Etter at snødybden passerte meterstreken jobbes det nå for fullt med å ta hånd om all snøen, for å kunne åpne Kungsliften til helgen. 

– Takket være den store mengden natursnø som har kommet kan vi tilby et skikkelig bra skiprodukt til alle som er ivrige på snø og skikjøring. Heisene i lavsonen har vært åpne siden slutten av november og Kungsliften ble åpnet til stolpe 12 i romjulen. Nå går våre tråkkemaskiner døgnet rundt for å kunne ta hånd om all snøen som har kommet. Vår målsetning er å kunne åpne Kungsliften til toppen på lørdag, sier  Thomas Ringbrant, CEO i Hemavan Alpint AB.

Interessen for snø og skikjøring har vært stor på starten av sesongen og når man ser fremover ser det ut til å bli en fortsatt fin vintersesong i Hemavan. 

– Fra sesongåpningen til og med 31.desember har forhåndssalget på skikort økt med 17 prosent i forhold til i fjor. Å sammenligne besøkstall med tidligere år er vanskelig i og med at antall hytter og bosteder som formidles gjennom hemavantarnaby.com har økt kraftig de siste årene. Likevel råder det ingen tvil om at det ser veldig bra ut i de kommende vinterukene, sier Pontus Lindh, markedssjef i Hemavan Alpint AB.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.