«Støtt underskriftkampanjen vedrørende tarmkreftkirurgien!»

– Befolkningen nord for Korgfjellet fortjener bedre enn det de nå ser ut til å få når det gjelder det framtidige sykehustilbudet på Mo, skriver Gustav Arne Nyborg.

All ros til initiativtakerne til underskriftskampanjen for tilbakeføring av tarmkreftkirurgien fra sykehuset i Bodø til sykehuset i Rana. Ingen nevnt ingen glemt.

Jeg flyttet til Melhus kommune rett sør for Trondheim for halvannet år siden. Fra Melhus sentrum der jeg har leilighet til universitetssykehuset St. Olavs Hospital, har jeg en kjøretur på 15 til 20 minutter alt ettersom det er rushtid eller ikke når jeg kjører.

Om jeg skulle tenke kun på meg selv har jeg ikke noe å klage over når det gjelder sykehustilbudet og nærhet til det. Men som gammel ranværing greier jeg ikke å slippe sykehussaken på Helgeland. Jeg synes befolkningen nord for Korgfjellet fortjener bedre enn det de nå ser ut til å få når det gjelder det framtidige sykehustilbudet på Mo.

Håper folk flest nord for fjellet får øynene opp for det negative løpet Helse Nord nå kjører for Rana-sykehuset i Nye HSYK.

Initiativtakerne til underskriftkampanjen for tilbakeføring av tarmkreftkirurgien til HSYK på Mo bør få stor oppslutning på den fra så mange som mulig. Det fortjener både initiativtakerne - og befolkningen på Helgeland! 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.