Bakeriets Bjørn-Tore Hansen og Rana FKs Sigurd Hognestad er klar for "seiestart" for Rana FK-brødet. Foto: Roger Marthinsen

Sulten på fotball? Nå kommer noe som kan dempe sulten litt

Skrevet av Roger Marthinsen
20.04.2020 09:07

Du får ikke se fotball på ei god stund, men fra i morgen kan du i det minste få fotball til frokost, lunsj og kvelds.

I morgen, tirsdag, slippes nemlig Rana FK-brødet for salg i COOPs butikker. Så i et fotball-fri tid kan du i det minste døyve sulten med fotball-brødet.

Brødet er et samspill mellom Bakeriet AS og Rana Fotballklubb. Rana FK tjener ei krone per solgte brød. 

– Rana FK-brødet er 80 prosent grovt og er nøkkelhullmerket. Nøkkelhullmerket betyr at brødet oppfyller visse helsekrav i forhold til fettinnhold, saltinnhold, sukker og kostfiber, sier salgssjef hos Bakeriet AS, Bjørn-Tore Hansen, som videre kan fortelle at Rana FK-brødet kommer ferdig skåret (!). 

– Det er noe vi vet mange husholdninger med barn setter pris på, sier Bjørn-Tore Hansen.

Mens det nå er klart for seriestart for fotballbrødet, så er det fortsatt svært uvisst når – og om – det blir spilt seriefotball i 2020. Både NFF, kretser og klubber drøfter ulike løsninger, der ytterpunktene er alt fra å avvikle full serie med fortettet kampprogram, til at det ikke blir noe seriefotball i 2020 i det hele tatt. Det eneste som er sikkert er at det er forbud mot avvikling av fotballkamper og andre arrangement som samler folk og bryter med avstandsregler med videre, frem til minimum 15. juni. 

----------

LES OGSÅ:

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.