Wyclef Jean kommer neste år til Mo i Rana og Meyergården. Foto: JD Lasica / Creative Commons

Superstjerne til Meyergården

Skrevet av Roger Marthinsen
06.11.2019 21:49 - OPPDATERT 07.11.2019 06:02

Wyclef Jean kommer til Mo i Rana i april.

Scandic Meyergården har i kveld offentliggjort at de har booket Wyclef Jean. Superstjernen kommer til Mo i april, og skal holde konsert på Meyergården Spektrum onsdag 22. april.

– Vi er stolte over å presentere legendariske og 3x vinner av Grammy Awards Wyclef Jean, til Mo i Rana og Meyergården, skriver Meyergården på sin Facebook-side. 

Amerikansk-haitiske Wyclef Jean er musiker, sanger og musikkprodusent. Han startet The Fugees sammen Pras Michel og Lauryn Hill, som i 1996 levert albumet "The Score», som med 15 millioner solgte eksemplarer er et av hiphop-historiens mestselgende album.

I tillegg til karrieren med The Fugees – kjent for låter som «Killing me softly» og «Ready or not»– har Jean markert seg både som soloartist, og som produsent for artister som Whitney Houston, Destiny's Child, Bono, Shakira og Carlos Santana. Han står også bak verdenshit´en «Someone please call 911», sammen med Mary J. Blige. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.