Akkurat nå foregår årets TV-aksjon 2019. På Nesna har lokalsamfunnet gitt sitt bidrag. Det takker ordfører, Hanne Davidsen for.

Takker innbyggerne på Nesna for innsatsen

Skrevet av Silje-Tamara Rojas
20.10.2019 19:53 - OPPDATERT 20.10.2019 21:16

Ordfører i Nesna kommune, Hanne Davidsen, takker innbyggerne for deres innsats under årets TV-aksjon - CARE- "Nå er det hennes tur"

I dag er det årets TV-aksjon. TV-aksjonen har vært gjennomført hvert år siden 1974 og er blitt en tradisjon i Norge, i følge TV-aksjonens nettsider blimed.no. Den har blitt verdens største innsamlingsaksjon målt i innsamlede midler per hode og antall frivillige.

Over hele landet går nå bøssebærere for å støtte årets formål som er å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

Innsamlingsaksjonen går nemlig i år til den global bistandsorganisasjon CARE. Ved hjelp av årets aksjon skal organisasjonen gi minst 400. 000 kvinner mulighet til å starte egen bedrift, få egen inntekt, starte egne spare- og lånegrupper, og få en stemme i politikken og i lokalsamfunnet.

På Nesna har også flere gått med bøsser søndag kveld og i den anledning ønsker ordfører, Hanne Davidsen å takke innbyggerne i kommunen.

– Tusen takk til bøssebærere, frivillige og alle som har gitt til årets TV aksjon på Nesna, sier Davidsen. 

FORNØYDE BØSSEBÆRERE:Fra venstre Trude Gystad bøssebærer som ble tatt godt imot av Hanne Maren Reistad. Foto: Privat

TELLEKORPSET: Fra venstre Solveig Hals, Jan-Erik Paulsen og Torstein Dybdal. Foto: Privat

LEDEREN: Mariann Svellingen, leder av Nesna frivilligsentral som var med å organisere årets TV aksjon. Foto: Privat

Følg med på Rana No i kveld for innsamlingsresultatene for Rana, Hemnes, Nesna, Lurøy, Rødøy, Træna og Vefsn.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.