Akkurat nå foregår årets TV-aksjon 2019. På Nesna har lokalsamfunnet gitt sitt bidrag. Det takker ordfører, Hanne Davidsen for.

Takker innbyggerne på Nesna for innsatsen

Skrevet av Silje-Tamara Rojas
20.10.2019 19:53 - OPPDATERT 20.10.2019 21:16

Ordfører i Nesna kommune, Hanne Davidsen, takker innbyggerne for deres innsats under årets TV-aksjon - CARE- "Nå er det hennes tur"

I dag er det årets TV-aksjon. TV-aksjonen har vært gjennomført hvert år siden 1974 og er blitt en tradisjon i Norge, i følge TV-aksjonens nettsider blimed.no. Den har blitt verdens største innsamlingsaksjon målt i innsamlede midler per hode og antall frivillige.

Over hele landet går nå bøssebærere for å støtte årets formål som er å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

Innsamlingsaksjonen går nemlig i år til den global bistandsorganisasjon CARE. Ved hjelp av årets aksjon skal organisasjonen gi minst 400. 000 kvinner mulighet til å starte egen bedrift, få egen inntekt, starte egne spare- og lånegrupper, og få en stemme i politikken og i lokalsamfunnet.

På Nesna har også flere gått med bøsser søndag kveld og i den anledning ønsker ordfører, Hanne Davidsen å takke innbyggerne i kommunen.

– Tusen takk til bøssebærere, frivillige og alle som har gitt til årets TV aksjon på Nesna, sier Davidsen. 

FORNØYDE BØSSEBÆRERE:Fra venstre Trude Gystad bøssebærer som ble tatt godt imot av Hanne Maren Reistad. Foto: Privat

TELLEKORPSET: Fra venstre Solveig Hals, Jan-Erik Paulsen og Torstein Dybdal. Foto: Privat

LEDEREN: Mariann Svellingen, leder av Nesna frivilligsentral som var med å organisere årets TV aksjon. Foto: Privat

Følg med på Rana No i kveld for innsamlingsresultatene for Rana, Hemnes, Nesna, Lurøy, Rødøy, Træna og Vefsn.

[annonse]

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.