Tatt for promillekjøring på morrakvisten

Skrevet av Roger Marthinsen
08.12.2019 06:52 - OPPDATERT 08.12.2019 07:12

Ruskjøring, julebord-støy og kollisjon i lyktestolpe i sør, mer ampert lenger nord; her er noe av det politiet i Nordland har handtert i løpet av søndagsnatta.

En ung mann ble tidlig søndag morgen tatt for promillekjøring. Bilføreren, som er rundt 20 år gammel, ble påtruffet av politiet på Båsmoen. 

– Mann siktet for promillekjøring i sentrum. Bevissikring utført, førerkort beslaglagt, meldte Nordland politidistrikts operasjonssentral klokken 06:18.

Ut over denne hendelsen har det ikke vært noen større hendelser i Rana-regionen.

– Det har vært en del klager på feststøy, men ut over dette ganske rolig der. Men det er tydelig at vi er inne i julebordsesong nå, får Rana No opplyst hos Nordland politidistrikts operasjonssentral.  

I Mosjøen ble en person sendt til sykehus for videre undersøkelser, etter at en bil kjørte inn i en lyktestolpe på Leira i Mosjøen. Dette skjedde like før klokken halv syv søndag morgen. Det befant seg tre personer i bilen som var involvert i ulykken. Det er en av passasjene som er sendt til sykehus. Bilføreren er siktet for ruspåvirket kjøring.

Også på Inndyr ble en bilfører siktet for ruspåvirket kjøring, i natt, med påfølgende bevissikring og førerkortbeslag. 

Lenger nord i fylket har det været mer amper stemning å ta tak i for politiet:

På Leknes måtte politet ta tak flere ordensforstyrrelser i sentrum, med amper stemning og slossing. En beruset mann ble bortvist fra sentrum grunnet aggressiv opptreden ovenfor vakter på et sereveringssted. I Narvik ble en beruset mann satt i drukkenskapsarrest, etter å ha vært utagerende på et privat arrangement. I Bodø ble en mann pågrepet for vold mot en dørvakt på et utested. Dørvakta ble påført et kutt i leppa og sendt legevakt for sjekk.

Både på Dønna og i Narvik har biler havnet i grøfta i natt. Ingen av de involverte ble fysisk skadd i disse hendelsene Bilføreren i Narvik blir anmeldt for uaktsom kjøring.

[annonse]

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.