Daglig leder i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning Erik Erlien, daglig leder Thomas Bohlin og styreleder i Real Eiendomsforvaltning Magne Risvik

Thomas vender hjem og blir daglig leder i nyetablert selskap

Skrevet av Roger Marthinsen
23.06.2021 16:14 - OPPDATERT 23.06.2021 19:33

– Jeg har hele tiden hatt ønske om å komme tilbake til Mo i Rana for å kunne bruke denne kunnskapen, sier Thomas Bohlin, som etter tre år på skolebenken i Trondheim, nå blir sjef for Real Eiendomsforvaltning.

Thomas Bohlin blir daglig leder i Real Eiendomsforvaltning Sør. Dette melder selskapet i en pressemelding.

Bohlin kommer tilbake til Mo i Rana etter med en bachelor i Entreprenørskap, etter tre års utdanning ved BI i Trondheim. 

– Jeg flyttet til Trondheim for tre år siden for å gå skole, og har hele tiden hatt ønske om å komme tilbake til Mo i Rana for å kunne bruke denne kunnskapen. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på denne jobben, og jeg er imponert over det nettverket av fagkompetanse som ligger hos eierne som står bak denne satsningen. Det å kunne være med å utvikle profesjonell forvaltning av bolig- og næringsbygg i regionen er noe jeg gleder meg til, sier Thomas Bohlin.

Real Eiendomsforvaltning as, som er eid av blant andre Kjeldsberg Eiendomsforvaltning as, er et av landets ledende kompetansemiljø innen profesjonell eiendomsforvaltning. Selskapet etablerte seg i Mo i Rana i januar i år, med de lokale selskapene Bohlin Holding og Make! med på laget. 

– Etableringen i Rana nå er god timing både for Rana og for Real Eiendomsforvaltning. Regionen har i den siste tiden fått både nasjonale og internasjonale øyne på seg, med ny flyplass, dypvannskai og batterifabrikk. Mange av disse aktørene er svært profesjonelle, og stiller tydelige krav til utleiere, og vi vil være en aktør som kan bidra til at eiendomsbesittere i regionen kan være godt forberedt på dette, sier Thomas Bohlin og styreleder i Real Eiendomsforvaltning Sør AS, Magne Risvik.

Thomas Bohlin trer inn i stillingen umiddelbart, og starter nå jobben med å bygge driftsorganisasjonen.

– Jobben med å rekruttere driftsteknikere er i gang, og vi vil stadig være på utkikk etter dyktige mennesker som har lyst til å være med å utvikle både seg selv, selskapet og regionen, sier Thomas Bohlin. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.