Illustrasjonsfoto: Roger Marthinsen

Til legevakt etter slag i ansiktet

Skrevet av Roger Marthinsen
07.12.2019 06:27 - OPPDATERT 07.12.2019 06:32

Voldsepisode i sentrum, mindreårige på fest og ungdom som brukte gapahuk til bål; her er noe av det politiet i Nordland måtte håndtere i natt.

En mann ble i natt kjørt til legevakta, etter at han ble slått i ansiktet. Gjerningspersonen løp fra stedet etter hendelsen, som fant sted i Mo sentrum rundt klokken tre i natt.

– Fornærmede er ikke alvorlig skadd. Sak opprettes, melder Nordland politidistrikts operasjonssentral.

Sent fredag kveld måtte politiet oppsøke en adresse på Hauknes, etter klager om feststøy. Der ble flere mindreårige bortvist fra stedet, melder operasjonssentralen.

Også andre steder i fylket har politiet i natt måttet håndtere hendelser der ungdom har vørt involvert. På Mørkved i Bodø rykket politiet ut til Bodin videregående skole, der ungdom hadde brutt løs deler av veggene på en gapahuk, og benyttet denne som bål. I Narvik ble to mindreårige gutter innbragt av politiet, etter å ha vært involvert i slagsmål sentrum. Ingen av guttene ble fysisk skadd, og deres foreldre ble etter hvert kontaktet slik at de kunne hente sine barn, på politistasjonen. 

På Vestvågøy blir en tenåring fotgjenger for jula og ei god stund inn i det nye året, etter at vedkommende i natt ble tatt i 100 km/t i en fartskontroll i en 60-sone i Oppdøl.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.