Foto: Kristian Rødvand

Til topps

Nesna imponerte og avlysninger i Hesa-serien; her er en oppsummering av helgens lokalfotball.

Nesna IL fulgte opp den imponerende 2-1-seieren over Stålkam i serieåpninga med en stert 3-0-seier over Silkefot, hjemme på Nesna i kveld. Dermed står Nesna med to strake seiere og har inntatt tabelltoppen i 5. divisjon. 

Carl Konow, Michal Gabriel Hartleb og Tobias Andrè Lauritzen sto for Nesnas scoringer i dagens kamp.

Nesna skal møte Bossmo & Ytteren 2  på Ytteren senere denne uka, før de blir verter for Gruben om halvannen uke. 

I 4. divisjon Hesa gikk Rana FK 2 på en smell mot Sandnessjøen, på Sagbakken i formiddag. Hjemmelaget åpnet best og ledet 2-0 før en halvtime var spilt, etter scoringer av Robin Podes Ildgruben og Sigurd Zakariassen. Sandnessjøen kom imidlertid sterkt tilbake og scoret hele fire ganger, ved Iver Leirvik, Per Brinchmann Styve, Jesper Westin og Henrik Solheim, i løpet av en knappe ti minutter-periode rett før pause. Og i andre omgang gjorde et selvmål av en Nicklas Sundsvåg og scoring av Kasper Westin, at SIL kunne returnere heim med seier 6-2.

Kampen Meløy-Bossmo & Ytteren ble utsatt på grunn av at B&Y ikke klarte å stille lag i helga. Også kampen Mo IL-Bodø/Glimt 3 ble utsatt, da Glimt ikke klarte stille lag på grunn av mye sykdom i troppen.

I B&Y ILs avdeling i 2. div damer spilte Sandnessjøen sin første kamp i dag. Det endte med tap 1-4 mot Grand 2, hjemme på Stamnes Arena. 

 

Saken fortsetter under annonsen.