Illustrasjonsfoto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Tilbyr gratis ferietilbud til barn og barnefamilier

Skrevet av Roger Marthinsen
08.05.2021 15:00

– Kjenner du noen som burde søke? Da håper vi at du deler informasjon om tilbudet videre.

Sommeren nærmer seg og de aller fleste av oss gleder seg nå til å ta en velfortjent ferie sammen med familie og venner, men dette gjelder ikke alle. Mange barn og unge har ikke en ferie å glede seg til, da cirka 111.000 barn vokser opp i lavinntektsfamilier. Dette utgjør rundt 11,3 prosent av alle barn i Norge.

Røde Kors tilbyr derfor Ferie for alle – et gratis ferietilbud til barn og barnefamilier. Nå er invitasjonen til sommerens Ferie for alle-tilbud sendt ut til hjelpeapparatet i hele fylket, og i sommer planlegges det Ferie for alle mange steder i Nordland.

– Vi vet at ferieledere og frivillige jobber iherdig med å lage gode, innholdsrike og trygge ferier for familiene som skal delta, sier øeder Omsorg i Nordland Røde Kors, Eva Brennvik.

– Vi i Nordland Røde Kors håper at saksbehandlere og andre som jobber med barn og barnefamilier i kommunene gir informasjon om tilbudet til aktuelle søkere, og hjelper de å søke. Så kjenner du noen som burde søke, da håper vi at du deler informasjon om tilbudet videre, sier Eva Brennvik i Nordland Røde Kors. 

Her kan du lese mer om tilbudet og påmelding. Søknadsfrist er 18. mai.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.