Foto: Alberto Pezzali / AP Photo / NTB

Tilbyr vaksine til barn under 12 år

Barn under 12 år kan nå få koronavaksine. Her finner du ut når barn fra 5-11 år i Rana kan vaksine.

Det er åpnet for at også barn fra 5-11 år kan få koronavaksine, og at de i alderen 12 -15 år kan få tilbud om andre dose, hvis foresatte/barnet ønsker det. I Rana gis tilbudet om vaksinering av barn og unge siste uka i januar og første uka i februar. 

Også de om er 12 år og eldre og ikke har tatt første dose, men nå ønsker å få vaksine, kan få denne nå. Forutsetningen er at egenerklæringsskjema og samtykkeskjema fylles ut.

Dette melder Rana kommune i en pressemelding.

Rana kommune har utarbeidet en plan for hvordan vaksineringen av barn og unge skal foregå i uke 4 og 5. Informasjon om dette finner du på kommunens nettsider, Koronavaksinering av barn

Kommunen sender ut informasjon om muligheten for vaksinering av barn og unge via barnehager og skoler. De som ønsker å lese mer om tilbud om koronavaksine til barn og unge finner informasjon om dette på nettsidene til Folkehelseinstituttet, Koronavaksinering av barn og unge fra FHI

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.