Lotte Følling pådro seg en skade i dagens kamp mot Innstrandens, og kunne dermed ikke spille andre omgang. Foto: Roger Marthinsen

Tøff kvalik-start for B&Y

Skrevet av Roger Marthinsen
09.09.2018 18:45

Bossmo & Ytteren tapte 0-5 i åpningskampen i HåNo-serien.

Bossmo & Ytteren-damene tapte 0-5 mot Innstranda i åpningskampen i Håno-serien. Dermed har rødtrøyene fått en litt tøffere start enn man hadde håpet på, i høstserien.

Hjemmelaget tok tidlig ledelsen på et straffespark som man med B&Y-øyne var temmelig uenige i.

IIL styrte etter dette spillet, og det skal ikke ha vært ufortjent da laget gikk opp til 2-0 før pause.

B&Y ga imidlertid på ingen måte opp, men utfordringen ble imidlertid i største laget når keeper Lotte Følling ble skadet i slutten av 1. omgang, og måtte kaste hanskene i pausen. Dermed måtte B&Y sette utespiller Ina Finanger Skog i mål resten av kampen.

I andre omgang puttet hjemmelaget ballen i nettet ytterligere tre ganger, slik at det til slutt endte med 0-5 i sekken for B&Y.  

 

– Det er alltid skuffende å tape, men Innstranda er per i dag et bedre lag og favoritter i HÅNO-serien. De er tøffere enn oss og får da kampen i sitt spor. Men dette er god læring for de jentespillerne som kommer inn. Alt i alt gjør vi en fin figur, oppsummerer B&Y ILs assistent og sjåfør, Nicholas Angus Jensen.

Neste helg spiller B&Y IL dobbelt bortekamp i Håno-serien. Lørdag møter laget Mjølner, som i dag slo Sortland 3-0, mens søndag er det kamp borte mo Sortland. 

Les også:

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.