Tomas Krogh er den nye butikksjefen hos Coop Extra på Selfors.

Tomas er den nye butikksjefen på Selfors

Skrevet av Roger Marthinsen
30.06.2020 12:32 - OPPDATERT 30.06.2020 19:30

Tomas Krogh (44) går fra Obs til Extra, ´gammelsjefen´ på Extra overtar jobben etter en annen Coop-sjef, som også skal over i ny toppjobb i Coop.

Tomas Krogh (44) er ansatt som ny butikksjef ved Extra Selfors.

– Vi er veldig fornøyd med å få på plass Tomas som butikksjef. Han er en fremoverlent og dyktig butikkmann, med lang erfaring som avdelingsleder ved Obs Mo i Rana, der han gjort en god jobb innenfor elektrisk, sier Kenneth Mannvik, driftssjef for region Helgeland i Coop Midt-Norge.

Den nye butikksjefen gleder seg til å prøve seg i en ny butikk.

– Det er en flott gjeng jeg skal jobbe sammen med, og det blir spennende å lære seg et annet butikkonsept. Extra er lavpriskjeden med det store utvalget, mens jeg innenfor Obs har hatt fokus på elektrisk. Så en overgang blir det, sier Krogh, som forteller at han har et målet klart:

– Vi skal fortsatt vokse og være et trivelig sted å handle for kundene våre, sier Krogh, som overtar som sjef i en butikk som har hatt god vekst de siste årene, og som hadde ei omsetning på 71 millioner kroner i 2019.

(Saken fortsetter under bildet)

KJEDEREAKSJON: Kenneth Mannvik (t.v.) blir direktør for butikkdrift hos Coop Midt-Norge, mens Thorbjørn Olsen (t.h.) overtar etter Mannvik som driftssjef Helgeland. Foto: Roger Marthinsen

Når Krogh nå beveger seg fra Obs til Extra, så skjer det som en del av en "kjedereaksjon" blant Coop-ledere i Rana:

Dagens butikksjef ved Extra Selfors, Thorbjørn Olsen, skal over i ny stilling som driftssjef Helgeland. Dette er en jobb han tar over etter Kenneth Mannvik.

[annonse]
Nåværende driftssjef Helgeland, Kenneth Mannvik, tar til høsten steget opp og blir direktør butikkdrift for hele Coop Midt-Norge, som det som tidligere var Coop Helgeland, ble en del av fra 1. mars i år.

Handelsgiganten Coop Midt-Norge har 143 butikker i 27 kommuner fra Storforshei i nord til Røros i sør, med en samlet omsetning på 7,8 milliarder kroner. I mars i år kunne selskapet legge frem tidenes beste resultat for et norsk samvirkelag.

----------

LES OSGÅ: 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.