Topper Norges største 2. juledagsfest med stjerne-DJ

Skrevet av Roger Marthinsen
30.11.2019 11:11

CLMD blir headliner under den femte utgaven av Ramona By Night.

Scandic Meyergården inviterer i år, som året før det, året før det igjen, året før det igjen og i 2015, til 2. juledagsfesten "Ramona By Night".

– Festen alle har ventet på! Vi gjentar suksessen med 2.juledag å topper det hele med CLMD som headliner. Årets arrangement marker 5 år med Norges største 2. juledagsfest! Gled deg til å møte alle kjente i jula, skriver Scandic Meyergården på Facebook.

Juledagsfesten skal bli et fullspekket show med fire artister. CLMD, som er scenenavnet til musiker, produsent og DJ Martin Danielle, blir hovedtrekkplasteret. I tillegg står Josef Bamba, Chris Viviano og Jomindo på menyen.

CLMD er et elektronika-musikkprosjekt som har herjet hitlistene i Norge siden 2010. Opprinnelig besto CLMD av Martin Danielle og Carl Louis. Siden sommeren 2014 har Danielle drevet CLMD alene.

– Konseptet "Ramona By Night" er at Meyergården Spektrum bygges om til nattklubb i kjent Las Vegas- stil og hedrer storhetstiden til Ramona nattklubb. Storstilt produksjon med Co2, konfetti, LED og enorm lysrigg. Fra scenen får du nasjonale artister innenfor sjanger pop, house og elektronisk. Nytt for arrangementet i 2019 er at det skal bygges opp en ny scene midt i lokalet, og at hovedscenen skal gjøres om til lounge-avdeling med sofa og bord, melder Scandic Meyergården.

-----

Les også:

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.