Foto: Ellis Peters

Trænafestivalen er avlyst

Skrevet av Hedda Hiller
25.04.2020 14:33 - OPPDATERT 25.04.2020 14:54

Oppfordrer publikum til å flytte billettene til neste års festival.

Trænafestivalen har i dag opplyst på sin egen Facebook-side at årets festival må avlyses som følge av den pågående koronapandemien. 

– Ikke uventet ble årets festivalsommer avlyst på grunn av covid-19, og det omfatter dessverre også Trænafestivalen 2020. Kulturministeren gikk i dag ut og sa at det ikke blir tillatt med store arrangementer og da kan vi ikke lage festival i år. Men vi velger å heller vende blikket framover og bruke kreftene til å planlegge Træna 2021 i stedet! For det skjer og gjett om vi skal danse, klemme hverandre og nyte alt det deilige øyene våre har å by på da! Så hold ut! Dette klarer vi sammen! skriver Trænafestivalen.

– Vi oppfordrer alle til å fortsette å følge myndighetenes råd for å begrense smitte sånn at vi kan sees igjen så snart som mulig! Vi havfolk er seige folk og vi klarer oss gjennom det aller, aller meste, også dette! Så ta vare på hverandre, ring venner og familie litt oftere enn ellers, vær mest mulig hjemme og så kan vi igjen danse midnattsola i møte langt te havs!

 Trænafestivalen ser nå frem mot festival 8.-10. Juli 2021.

– Vi kommer til å refundere billetter til årets festival, men vi oppfordrer alle som kan til å flytte billettene til neste års festival. Det kommer mer info om det praktiske rundt det å refundere og å flytte billetter snart.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.