Bossmo & Ytteren deltar med elleve lag i helgens Malvik Cup. Her fra avreise fra Ytteren flerbrukshall i formiddag.

Tre busser med B&Y-spillere til Trondheim

Skrevet av Roger Marthinsen
25.01.2019 12:45 - OPPDATERT 25.01.2019 15:01

Bossmo & Ytteren deltar i Malvik Cup med lag i syv klasser.

Bossmo & Ytteren IL satte i formiddag kurs for Trondheim og Malvik Cup. Tre busser lastet med 114 spillere og 21 trenere og reiseledere, var med da ferden startet fra Ytteren flerbrukshall rundt klokken elleve i dag.

B&Y deltar med tre jentelag og åtte guttelag i turneringen. Jentelagene deltar i klassene J13, J15 og J17, mens guttelagene skal spille i G12, G13 (to lag), G14, G15 (tre lag) og G17.

Bossmo & Ytteren er eneste lag fra Helgeland som deltar i turneringen. Totalt deltar nærmere 500 lag fra klassene 10 år til klasse 17 år i turneringen, som gjennomføres i Abrahallen. 

– Det blir en spennende opplevelse å treffe trøndere som motstand, skaffe oss referanser og teste oss selv. Vi er inne i ei utenfor sesong-tid med tøft vær ute og derfor blir det kjekt med ei helg med Abrahallen som arena, sier daglig leder i B&Y IL, Tom Kristiansen.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.