Foto: Reidar Ystenes

Trenger ikke dra langt for de magiske øyeblikkene

Skrevet av Reidar Ystenes
30.05.2019 07:00 - OPPDATERT 30.05.2019 11:02

ØYEBLIKKET: Man trenger ikke å dra så langt for å oppleve magiske øyeblikk. Tar du turen til Mofjellvarden og går mot Grotneshytta, får du oppleve magiske øyeblikk med en liten foss og masse lyder som naturen tilbyr.

Tar du også turen til Tinnan i Dalselv, etter litt bratt terreng vil du få en  mestringsfølelse, oppleve hva stillhet kan gjøre med en og en fantastisk utsikt du sent vil glemme!

Det handler ikke å kjøre milevis for å oppleve den fantastiske naturen vi har i Rana, den har du så å si utenfor "stuedøra" di. For meg betyr naturen rekreasjon, være til stede, leve i nuet og mestringsfølelse. 

-------------- 

"Øyeblikket"; en spalte der vi presentere bilder som gir et pusterom, et øyeblikks ro og rom for tanker, refleksjon og fantasier.  

Har du selv bilder du ønsker å vise frem for Rana No sine lesere? Send oss bilde(r) på [email protected], sammen med noen ord om motivet.  
 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.