Foto: Roger Marthinsen

Hver Rana FK-scoring blir et hat-trick!

Du kan bidra med et valgfritt beløp til Rana FK for hvert mål de scorer. Og femten prosent av inntektene vil klubben gi til Kirkens Bymisjons prosjekt, «Ren By».

Nå kan du være med å støtte Rana Fotballklubb og bidra til en renere by, for hvert mål de scorer. 

Med kampanjen Målklubben 2022 kan man gå inn å støtte Rana FK med et valgfritt beløp per scoring denne sesongen. Og femten prosent av inntektene går til Kirkens Bymisjons prosjekt, «Ren By».

Rana No har tidligere omtalt prosjektet, som er et lavterskel arbeidstilbud for de som av forskjellige årsaker står utenfor arbeidslivet. To dager i uka er deltakerne ute og plukker søppel i gatene, og får en felles frokost og lønn for arbeidet.

Gjennom bidraget ønsker Rana FK å gjøre en innsats for FNs bærekraftsmål nummer ti, som er mindre ulikhet.

Kim Råde er del av kapteinsteamet i Rana FK. Han sto selv for syv scoringer forrige sesong — inkludert mot Bodø/Glimt i cupen, og et kanontreff i krysset i serieavslutningen

– Dette gjør oss bare enda mer motivert til å score mange mål denne sesongen. Det er bra å få bidra på denne måten, og det blir jo trippel uttelling for hvert mål – både for laget, noen kroner i klubbkassa, og til Ren By, sier Råde. 

Han tror kampanjen kan gi bra uttelling. 

– Vi har flere spillere som har en del mål i seg. Anton Pettersen Nordeng ble toppscoreren vår i fjor. Og nå har vi fått Alexander Iversen tilbake, som er en av de mest målfarlige. Og både Håkon Nerdal og Fredrik Rise kommer nok også til å sette noen mål. 

– Målet mitt er å score litt mer enn i fjor. Men det viktigste er at laget får poeng. Om det blir mål eller målgivende på meg er ikke så viktig, avslutter Råde. 

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
- - - - -

 

Saken fortsetter under annonsen.