Prosjektlederne Marlene Jordbru og Caroline Moen Eide sammen med konferansier Nicolay Ramm. Foto: Ståle Pettersen.

– Tydelig og troverdig

Skrevet av Roger Marthinsen
24.01.2020 20:46 - OPPDATERT 25.01.2020 12:18

Heile Helgeland harklart å inkludere heile Helgeland også i sin profil. Det settes pris på.

Det nye samarbeidsprosjektet "Heile Helgeland" gikk i kveld helt til topps i Gallaria-klassen Logo og visuell profil, og vant dermed to priser. Heile Helgeland vant også pris for årets webside. Det er forøvrig Riktig Spor i Bodø som har vært Heile Helgelands "entreprenør" for begge disse prosjektene. 

Juryens begrunnelse: 

"Avsenderen beskriver hele prosjektet på en enkel måte: “En logo med plass til alle kommunene i regionen”. Den visuelle profilen fremstår som en vellykket, helhetlig og energisk visuell profil og har defintitivt plass til å inkludere heile Helgeland i sin kommunikasjon. Dette er en tydelig og troverdig profil med svært gode løsninger for tilpasning til ulike flater. Prosjektet er lekent og stramt på en gang og viser selvsikkerhet og modernitet. Logoen er godt tenkt og godt løst og viser sin styrke igjennom sine store variasjonsmuligheter - fra den enkle symbolversjonen til aktiv stemningsbærer i animasjoner. "

I tillegg til Heile Helgeland var de nye lokale øl-bryggerne A/S Norsk Gjærverk og nye Union VVS, nominert.

Om A/S Norsk Gjærverk:

"Logoen til A/S Norsk Gjærverk er i toppform. Det overdådige navnet og industrielle symbolet vitner om et mikrobryggeri med selvtilliten i orden. For de som kjenner Mo i Rana og jernverket, blir både navnevri og typografi kjent og kjært, mens konseptet fungerer også utmerket for de uopplyste. Både navn og typografi henviser tydelig til en stolt, historisk industri og ikonet for “industriområde” er smart tegnet om og blir et sterkt symbol for denne ølfabrikken. Smakfullt!"

Om Union VVS:

"Å bli oppkalt etter en rørdel kan absolutt være en fordel. Unions navnevalg og visuelle profil fremstår tydelig, effektiv og godt implementert på mange flater. Juryen liker spesielt designelementene, som får frem allsidighet og kreativ energi. Formspråket er vennlig, moderne og profesjonelt, og presenterer en aktør og en bransje på en god måte."

-----

Les også:

 


 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.