Tribute-bandet U2Baby kommer til Mo i Rana og Meyergården i slutten av november.

U2Baby for første gang til Norge – og det skal skje i Mo i Rana

Skrevet av Roger Marthinsen
21.05.2019 10:00 - OPPDATERT 21.05.2019 10:31

Lørdag 23. november spiller U2-tribute-bandet U2Baby på Scandic Meyergården. Konserten er en del av U2 Tribute Tour 2019, og konserten på Meyergården er i følge hotellsjef Ruben Nilsen Robertsen, bandets første i Norge.

U2Baby er U2-coverband fra Vest-London, som har reist verden rundt siden 2009, og har flere ganger blitt nominert til "National Tribute Music Awards» i England. Bandets fremste ambisjon er å gjenskape lyden, utseendet og atmosfæren av en live U2-konsert. The Church pleier å fly U2Baby inn til Dublin når U2 spiller der, og en av Bonos beste venner, artisten Guggi, skal ha uttalt "Fantastisk. Jeg tror jeg foretrekker dem foran U2. Og dessuten så var det enklere å komme inn".

– I Meyergården Spektrum kan du forvente deg en storstilt produksjon og hyllest av bandet, med hit etter hit fra tidlig 1980-tall og ut på 1990-tallet blir spilt; «With Or Without You», «One», «Beautiful Day», «I Still Haven`t Found What I`m Looking For” og mange flere. For første gang i Norge kan vi stolt presenter U2Baby, skriver Ruben Nilsen Robertsen i en pressemelding.  

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.