Vinnerne i 2019: Trine Haugen, Hanna Høsøien, Rolf Einar Jensen, Viljar Fjellheim, Egil Fjellheim og Martine Rundhaug på toppen av Lurøyfjellet. Foto: Privat

Uavhengig av om du kommer deg opp Lurøyfjellet på en halvtime, eller bare vil ha en fin familietur, håper Momek å se deg i helga

Skrevet av Hedda Hiller
27.07.2021 06:00 - OPPDATERT 27.07.2021 17:03

Lurøyfjellet OPP måtte i fjor avvikles digitalt, men i år kan 200 mennesker stille til start.

Førstkommende lørdag, 31. juli, arrangerer Momek Group igjen Lurøyfjellet OPP. Dette er femte gang bedriften avvikler arrangementet, men i 2020 kunne de ikke samle folk grunnet korona. Arrangementet ble da gjennomført digitalt med mulighet for deltakelse og registrering gjennom hele juli.

– Vi er veldig glade for at vi nå kan gjennomføre arrangementet på normal måte, dog med en begrensning på 200 deltakere. Arrangementet er åpent for alle, ikke bare Momek-ansatte, og er også gratis for alle, sier konsernsjef i Momek Group, Roger Skatland. 

– Dette er et arrangement både for de som bare ønsker en fin trimtur med flott utsikt fra toppen av Lurøyfjellet i klasse Trim & Familie, og for de som ønsker å teste formen og konkurrere på tid i Eliteklassen. Fra tidligere arrangementer er rekordtiden for kvinner 34.07 satt av Hilde Hoff Nordskar, mens rekordtiden for menn innehas av Daniel Stock med tiden 26.16.

På toppen av fjellet blir det konsert med Håkon Skog Erlandsen og Kristoffer Edvardsen. Når alle er nede av fjellet blir det «After Mountain» på Torshavn med grillmat, leker for barna og ny konsert med «DJ Bengan»

– Arrangementet har en begrensning på 200 deltakere, men vi håper selvsagt at vi klarer å bli så mange som mulig innenfor denne begrensningen.

– Dette medfører at alle som ønsker å delta, også de som ikke skal konkurrere, må melde seg på arrangementet, slik at vi kan ivareta Covid-reglene og beregne riktig mengde mat og drikke. Påmeldingen stenger når vi har mottatt maksimalt antall påmeldinger.

Torshavn er base for arrangementet. Skigruppa til Bossmo & Ytteren er ansvarlig for tidtaking. I år er også personell fra Rana Røde Kors ute i løypa som en ekstra sikkerhet.

Påmeldingsfrist er torsdag 29. juli, påmelding gjøres på www.momekevent.no

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.