Ufin mot vakter - havnet i arresten

Skrevet av Roger Marthinsen
09.02.2020 09:07

Politiet i Mo i Rana satte i natt en mann i arresten, etter at han ikke etterkom politiets pålegg om å forlate et utested. Åraken til at mannen ble pålagt å forlate stedet var at han hadde vært ufin mot vaktene på et utested, melder operasjonssentralen for Nordland politidistrikt.  

Sak opprettes, noe som innebærer at mannen vil bli anmeldt. 

Tidligere på lørdagskvelden gjennomførte Utrykningspolitiet en laserkontroll i en 60-sone på fylkesvei 810 Alterneset. Fire bilførere ble iløagt fartsbot. Høyeste målte hastighet var 72 km/t.

I resten av fylket var det en del episoder med amper stemning og slåssing, som politiet måtte håndtere lørdag kveld og natt til søndag:

I Sandnessjøen ble en overstadig beruset dame satt i arrest, da hun fremsto "lite samarbeidsvillig".

I Mosjøen rykket politiet ut til serveringssted, etter melding om knuffing og amper stemning.

– To personer involvert, den ene parten hadde forlatt stedet. Ingen skadd, melder operasjonssentralen.

I Brønnøysund måtte politiet gripe inn i en drosjekø, der det var amper stemning. To menn ble bortvist. Litt senere måtte politiet rykke ut til sentrum i Brønnøysund, der det var slåsskamp mellom to menn.

– Vi har splittet partene og sendt de hver til sitt. Politiet gjør videre undersøkelser i saken, opplyser politiets operasjonssentral. 

[annonse]
I Narvik måtte politiet sørge for å fjerne en beruset mann fra sentrum, som ikke ikke hadde etterkommet pålegg om å forlate stedet. Vedkommende blir anmeldt.

I Andenes ble tre menn bortvist fra utested etter en krangel og amper stemning. På Sortland var tre menn involvert i slåssing på utested. I begge sakene ble alle bortvist fra stedet, av politiet.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.