Hele 23 aktører er i sving under revyen som spilles første gang på teatrets hovedscene 25. april.

UL Daggry er tilbake - og spiller de på teatrets hovedscene

Skrevet av Hedda Hiller
03.04.2019 10:09

I hele 102 år har teatertradisjonen stått sterkt på Alteren. UL Daggry gleder seg til å igjen ta et skråblikk på det som skjer i Rana-samfunnet.

UL Daggrys teatergruppe er i full gang med øvingene til ny revy. I uka etter påske er det nemlig klart for hele fire forestillinger. I likhet med forrige revy - i april 2017 - er det Nordland Teaters hovedscene som tas i bruk til revyen, som tradisjonelt har vært avviklet på ungdomshuset Steinrøys. Premieren blir 25. april. 

– "Fortsatt (i) live" er en revy der vi tar et skråblikk på det som skjer rundt oss – både lokalt og i et større perspektiv, sier prosjektleder Marion Brun.

I år står i alt 23 aktører på scenen, i tillegg til musikere og teknisk personell. 

– Teatertradisjonene på Alteren har lange røtter - hele 102 år - og også i år har vi skrevet og regissert dette med interne krefter, sier Brun. 

Billettene er allerede lagt ut. Premieren er nesten utsolgt og salget av billetter til de andre tre forestillingene er godt i gang.

– Vi gleder oss til forestillingene – håper vi ses der! sier Marion Brun. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.