Ulrikke Brandstorp erstatter Margaret Berger

Skrevet av Hedda Hiller
04.12.2018 19:18 - OPPDATERT 04.12.2018 20:01

Margaret Berger har av helsemessige årsaker måttet trekke seg fra Rana Kormakeris julekonsert. Inn kommer Stjernekamp-finalist Ulrikke Brandstorp.

Margaret Berger har meldt at hun av helsemessige årsaker må trekke seg fra årets julekonsert med Rana kormakeri og Gruben barne- & gospel kor.

- Margaret Berger trekker seg fra sitt engasjement i Rana kormakeri sin julekonsert 2018. Årsaken til dette er at hun ikke klarer å komme i form tidsnok etter keisersnitt, forståelig nok. Det er bare å beklage, og vi ønsker alle det beste for henne og den lille, sier leder i Rana Kormakeri, Vanja Hissaoui

- Vi er veldig glade for å kunne presentere en verdig erstatter til Margaret Berger i siste time, nemlig Ulrikke Brandstorp. Ulrikke er veldig aktuell i tiden ettersom hun deltok i Stjernekamp i høst. Hun var med helt til siste kvelden, og gikk ut som nummer to.

- I samråd med vår musikalske leder, Ragnar Meidel, har vi kommet frem til at Ulrikke kan prestere på nivå med Margaret, og ikke minst at hun kan synge i samme toneart som det vi har øvd inn. Samt samme repertoar. Ragnar har samtaler med Ulrikke og de har kommet frem til at hun synger samme sanger med unntak av Margaret Bergers egen låt « I feed You my love». Denne sangen må erstattes med noe som representerer Ulrikke Brandstorp.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.