Robin Pedersen (bak t.v.) startet sesongen bra, men har ikke fått det til å klaffe på ei stund. Nå må han prøve å finne tilbake til formen og landslaget, ved å prestere i COC. Foto: NSF hopp

Ute av verdenscup-laget

Skrevet av Roger Marthinsen
14.01.2020 15:34

Robin Pedersen tilbake blant hopperne i kontinentalcupen.

Robin Pedersen er ikke blant de norske hopperne som er tatt ut til kommende helgs verdenscuprunde i hopp i Titisee-Neustadt.

Stålkam-hopperen er imidlertid tatt ut til kommende runde i kontinentalcupen (COC), som gjennomføres i Klingenthal til helga.

Etter en god start på sesongen har Pedersen slitt med å finne hoppformen. Han sto over en runde i verdenscupen rett før jul, for å trene seg i form til Hoppuka. Hoppuka ble imidlertid en liten nedtur for Pedersen, som riktignok klarte å kvalifisere seg til alle rennene, men som ble utslått i samtlige dueller og ikke fikk hoppe noen finaleomganger.

Resultatene i Hoppuka førte til at Robin ble hjemme for å trene, da resten av landslaget deltok i verdenscup i Val di Fiemme sist helg. Nå er altså ranværingen ute av laget også til kommende runde, og tatt ut til COC.

Her er hopperne som er tatt ut til COC i Klingenthal, Tyskland:

Robin Pedersen (Stålkameratene), Sander Vossan Eriksen (Bækkelaget), Anders Ladehaug (Nordre Land, Mats Bjerke Myhren (Søre Ål), Sondre Ringen (Bækkelaget) og Oscar Westerheim (Bækkelaget).

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.