Ørjan Valla har signert en to-årskontrakt som Rana FKs hovedtrener. Foto: Roger Marthinsen

Ørjan Valla blir ny Rana FK-trener

– Vi opplever at han er utrolig motivert for oppgaven.


"Rana Fotballklubb er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at vi i dag har inngått en to-årsavtale med Ørjan Valla som hovedtrener i Rana FK".

Dette melder Rana FK i en pressemelding i kveld.

Styreleder i Rana FK, Bjørn Audun Risøy, er svært fornøyd og mener at klubben har gjort et klokt og godt valg.

– Ørjan er fotballfaglig sterk, er fra Mo i Rana og vi opplever at han er utrolig motivert for oppgaven med å lede vårt a-lag, sier Risøy.

Også sportssjef Jimmy Fjelldalselv er fornøyd med at man har fått på plass Valla som hovedtrener for i hvert fall de neste to sesongene. 

– Med Ørjans kompetanse tror vi hele klubben vil høste godt av å få han med på laget, sier Fjelldalselv.

– Dette er første brikke i trenerteamene for a-lag og rekrutt for 2021-sesongen, og vi har som mål om at vi kan presentere komplimentære trenerteam som er meget spennende i tiden som kommer, sier Fjelldalselv. 

Ørjan Valla har tidligere hatt trenerrolle i Strømsgodset, vært trener for Skeids a-lag samt hatt trenerutvikler-jobb i Norges Fotballforbund avdeling Nordland. Han overtar trenerjobben i Rana FK etter Thor-André Olsen, som ledet klubben i 2021 sammen med Rainer Bergersen. Olsen og Bergersen takket nylig nei til å fortsette som trenere i klubben

Det er foreløpig ikke avklart når Valla tiltrer som trener. Jimmy Fjelldalselv skal lede a-lagets treninger inntil Valla er på plass. 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.