Ørjan Valla har signert en to-årskontrakt som Rana FKs hovedtrener. Foto: Roger Marthinsen

Ørjan Valla blir ny Rana FK-trener

– Vi opplever at han er utrolig motivert for oppgaven.

"Rana Fotballklubb er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at vi i dag har inngått en to-årsavtale med Ørjan Valla som hovedtrener i Rana FK".

Dette melder Rana FK i en pressemelding i kveld.

Styreleder i Rana FK, Bjørn Audun Risøy, er svært fornøyd og mener at klubben har gjort et klokt og godt valg.

– Ørjan er fotballfaglig sterk, er fra Mo i Rana og vi opplever at han er utrolig motivert for oppgaven med å lede vårt a-lag, sier Risøy.

Også sportssjef Jimmy Fjelldalselv er fornøyd med at man har fått på plass Valla som hovedtrener for i hvert fall de neste to sesongene. 

– Med Ørjans kompetanse tror vi hele klubben vil høste godt av å få han med på laget, sier Fjelldalselv.

– Dette er første brikke i trenerteamene for a-lag og rekrutt for 2021-sesongen, og vi har som mål om at vi kan presentere komplimentære trenerteam som er meget spennende i tiden som kommer, sier Fjelldalselv. 

Ørjan Valla har tidligere hatt trenerrolle i Strømsgodset, vært trener for Skeids a-lag samt hatt trenerutvikler-jobb i Norges Fotballforbund avdeling Nordland. Han overtar trenerjobben i Rana FK etter Thor-André Olsen, som ledet klubben i 2021 sammen med Rainer Bergersen. Olsen og Bergersen takket nylig nei til å fortsette som trenere i klubben

Det er foreløpig ikke avklart når Valla tiltrer som trener. Jimmy Fjelldalselv skal lede a-lagets treninger inntil Valla er på plass. 

[annonse]
 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.