Ann Kristin Dahle og Leif Konrad Tranås hadde med seg en nesten flunkende ny Skoda Octavia på prøvekjøring hjem til Mo. I morges var bilen full av bulker, etter at noen har trampet over bilens panser og tak. Foto: Privat

Vandaler ramponerte bilen Ann Kristin og Leif har til prøvekjøring

Skrevet av Roger Marthinsen
11.05.2019 15:19 - OPPDATERT 12.05.2019 06:24

I løpet av natta har noen brukt bilen som Ann Kristin hadde parkerte utenfor morens bopel i Mo sentrum, til "dansegulv".

Da Ann Kristin Dahle skulle ut og lufte hunden i morges, oppdaget hun at det var fotspor på panseret på bilen som hun i går kveld hadde parkert på parkeringsplassen rett ovenfor rådhuset. 

Ved nærmere sjekk så viste det seg at det var både fotspor og store bulker både på panseret og på taket, på bilen, en Skoda Octavia 2018-modell. Bilen har hun og samboeren Leif Konrad Tranås til låns fra en bilforhandler i Namsos, for å prøvekjøre den med tanke på et mulig kjøp.

– Vi er på besøk hos min mamma som bor i Telegrafgården, og jeg parkerte bilen rundt klokka kvart på ti i går kveld. I morges klokka halv ti oppdaget vi at noen rett og slett har trampet over bilen, sier en oppgitt Ann Kristin Dahle, som antar at det vil koste titusenvis av kroner å få reparert skadene på bilen.

(Saken fortsetter under bildet)

Oppe på biltaket er det flere bulker. Foto: Privat

– Vi har snakket med forhandleren. Det meste dekket nok av forsikring, men muligens må vi ut med en egenandel, sier Ann Kristin, som er svært interessert i at det blir den eller de som står bak skadeverket som må betale, og ikke verken hun og samboeren eller noe forsikringsselskap.

– Hærverket er anmeldt til politiet. Og jeg lover dusør til den som kan gi oss eller politiet tips og opplysninger som fører til at de som har gjort dette, blir tatt, sier hun.

– Hvordan blir det med bilkjøpet etter dette?

– Det er fortsatt aktuelt å kjøpe denne bilen, for det er en vanvittig god og flott bil. Men først må det nok rettes ut noen bulker og kanskje foretas opplakkering, sier Ann Kristin Dahle. 

Bilen sto på parkeringsplassen ved rådhuset og samfunnshuset, da den i natt ble utsatt for hærverk.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.