Folkeaksjonen for høyere utdanning møtte også Trygve Slagsvold Vedum i Tronheim. Til høyre for Vedum står leder, Jenny Myklebust. Foto: Hans Petter Sørensen

Vedum kommer til Nesna

Skrevet av Redaksjonen
27.07.2021 17:00 - OPPDATERT 27.07.2021 19:33

– Det er ikke hver dag vi får besøk av en statsministerkandidat.

 Fredag 30. juli kommer Trygve Slagsvold Vedum til Nesna med Hurtigruta. 

– Det er ikke hver dag vi får besøk av en statsministerkandidat. Vi ønsker å vise Nesna fra sin aller beste side, med mange blide fjes på kaia, sier Jenny Myklebust leder i Folkeaksjonen for høyere utdanning på Helgeland. 

– Vi har planlagt marked, frokost og folkefest, og nå er sola i ferd med å snike seg inn i værmeldinga for dagen også, sier John Harald Bustnes i Nesna SP.  

Ann Kristin Klausen fra Helgeland Museum, avdeling Nesna, er i bresjen for museeumsmarked, eller frokostmarked som de har kalt det.  

– Vi må få folk ut i god tid før Hurtigruta kommer, så derfor spør vi om folk på Nesna vil samles til frokost på kaia denne morgenen?

(Saken fortsetter under bildet)

John Harald Bustnes, Ann Kristin Klausen og Jenny Myklebust ser frem til besøket.

Arrangementet starter klokken 09.30 og folk oppfordres til å være på plass når Hurtigruta seiler inn.  

– Dette har vi gledet oss til en stund, sier Rebekka Bruin Ødegård nestleder for Nesna (SP)  

[annonse]
– Vi kommer til å snakke med Trygve om fergesaken og reetablering av Høgskolen i Nesna. For å få best mulig tid, har vi bedt ham å gå av Hurtigruta, og så er det ordnet skyss videre til neste stopp Sandnessjøen med Visit Nesna. Da får de en frisk tur, med flotte TV-bilder langs Helgelandskysten, i tilfelle Dagsrevyen skulle få lyst til å hive seg med på turen, avslutter hun med et lurt smil.  

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.