Foto: Wikipedia

Verdensstjerna Ellie Goulding headliner Parken 2019

Skrevet av Redaksjonen
08.02.2019 10:18 - OPPDATERT 08.02.2019 12:56

– På grensen til absurd, sier festivalsjefen.

Elena Jane Goulding, bedre kjent som Ellie Goulding vil avslutte årets Parken på spektakulært vis.

– Det er på grensen til absurd at Ellie Goulding skal avslutte Parken 2019. Sist hun var i Norge spilte hun for 18 000 på Telenor arena, så det at hun tar veien helt opp til lille Bodø er nesten som en sensasjon å regne, sier Gøran Aamodt i Parkenfestivalen.

 Ellie Goulding har kommet en lang vei siden debutalbumet «Lights» som kom ut i 2010. Samme år var hun på BBC sin prestisjefylte liste «The Sound Of 2010», forøvrig en liste som allerede Parkenklare Sigirid var på for 2018.

Hun har vunnet flere Brit Award, toppet lister overalt der musikk gis ut, spilt på alle de største festivalene og arenaene verden over, sunget på låtene til Calvin Harris, Major Lazer, Diplo og ikke minst vår egen KYGO. Hun har levert hitlåter på løpende bånd, med monsterhiten «Love Me Like You Do» i spissen.

 – Ellie Goulding er jo Europas svar på artister som Beyonce, Rihanna og Lady GaGa, og ordet pop-dronning har sjeldent passe bedre enn på akkurat henne. Dette kommer garantert til å bli utrolig gøy, med massiv allsang og dans langt inn i augustnatta i Rensåsparken. Pur lykke i Parken rett og slett, avslutter Aamodt.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.