Verket 2019 blir det foreløpig siste Verket, i hvert fall i et drøyt år til. Foto: Kristian Rødvand

Verket-festivalen er avlyst

Skrevet av Roger Marthinsen
04.06.2021 13:47 - OPPDATERT 04.06.2021 19:28

– Vi har ventet i det lengste med å ta denne beslutningen, men kan idag bekrefte at Verket 2021 er avlyst grunnet Covid-19.

Verket Musikkfestival skulle etter planen arrangeres 27. og 28. august. I dag bekrefter imidlertid arrangøren at festivalen er avlyst.

– Med regjeringens plan for en gradvis gjenåpning av samfunnet etter pandemien, som også innebærer restriksjoner for arrangementer utover høsten, er det ikke mulig for oss å samle folk til en fullsatt festival på Revelen i august. 

Dette melder festivalsjef Ingrid Alte Westman, i en pressemelding fredag.

Dette er andre sommeren på rad at korona-pandemien setter en stopper for Verket. 

– Det er dessverre ikke noe alternativ for oss å avvikle Verket med sterkt redusert kapasitet av hensyn til alle som har kjøpt billetter, artistene og for oss som arrangører. Vi ser derfor ingen annen mulighet enn å avlyse festivalen i år igjen, sier Westman. 

– Men vi retter blikket rett mot 2022, nærmere bestemt 26.-27. august. Vi er allerede igang med å spikre programmet for det som skal bli tidenes festival på Revelen, sier festivalsjefen, som viser til at de som har kjøpt billetter til festivalene som skulle vært i 2020 og 2021, vil gjelde også for Verket 2022. 

– Om du ønsker å beholde den til neste år, trenger du ikke gjøre noe som helst. Vi åpner for refusjoner for dem som måtte ønske det i perioden 15.–30. juni. Mer informasjon om dette, kommer til alle billettkjøpere på mail i nærmeste fremtid, opplyser Westman. 

– Vi ser på muligheten for å få arrangere mindre konserter også denne sommeren, og kommer tilbake til dette. Vi drømmer allerede om festivalsommeren 2022, sier festivalsjef Ingrid Alte Westman. 

 

[annonse]

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.