Åga ILs G16-lag kvalifiserte seg til landsdelsfinalen, etter en overbevisende forestilling mot Landsås hjemme i Åga. I morgen står laget foran det siste hinderet før en eventuell NM-deltakelse; finale mot Hamna på Alfheim. Og den kanten kan du se her på Rana No. Foto: Roger Marthinsen

Vi sender Åga-guttenes NM-kvalik direkte!

Skrevet av Roger Marthinsen
08.06.2018 10:12 - OPPDATERT 08.06.2018 10:33

Lørdag kveld spiller Åga ILs G16-lag om en NM-billett, på selveste Alfheim. Kommer du deg ikke til Tromsø, kan du se kampen her på Rana No.

I morgen møtes Hamna og Åga IL til nordnorsk finale, om en plass i NM for G16-lag. Kampen skal spilles på Tromsø ILs hjemmebane Alfheim, i beste flomlystid (eventuelt kveldssol). 

I samarbeid med avisa iTromsø, sendes kampen direkte her på Rana No. Kampen vil bli kommentert av iTromsøs Mats Rydland, som tidligere har spilt for Åga IL.  

– Jeg er oppvokst på Hauknes og spilte for Åga IL fra jeg var seks år til etter første året som smågutt, da jeg var omtrent 13 år. Så ble det Mo IL etter det, for min del, sier Rydland.

Åga IL kvalifiserte seg til landsdelsfinalen etter at de først vant kvaliken i Nordland, for deretter å slå vinneren fra Hålogaland, Landsås, med 4-1.

Hamna vant krets-kvaliken i Troms, for deretter å slå kretsvinner Alta 3-2 i kvalifiseringen mellom Troms og Finnmark. 

Du vil finne sendingen til NM-kvalifiseringskampen i en egen sak her på Rana No, i morgen ettermiddag. 

 

Kampstart er klokken 20.00. Sendingen starter klokken 19.50 lørdag. 

Ps! Man må være abonnent for å kunne se kampen – det kan du blant annet bli ved å klikke her).

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.