Victoria Nilsen mottok i kveld det synlige beviset på at hun er kåret til årets dommer i Nordland. Foto: Ørjan Valla

Victoria er Nordlands beste fotball-dommer

Skrevet av Roger Marthinsen
31.01.2019 21:40 - OPPDATERT 01.02.2019 06:23

Victoria Nilsen (18) mottok dommer-pris fra NFF Nordland.

NFF Nordland har kåret Gruben ILs Victoria Nilsen til årets dommer i Nordland, under en tilstelning på Rana ungdomsskole nå i kveld.

 

Nilsen har i løpet av 2018-sesongen tatt enorme steg som dommer:

Hun har vært hoveddommer i en Norway cup-finale, hoveddommer i cupen og junorcupen for kvinner, dømte 1. divisjonskampen mellom Medkila og Grei, dømte 2. divisjon kvinner og 5. divisjon menn.

Som assistentdommer var hun med å dømme NM-kvaliken mellom Mo IL og Stålkam, flere 3. divisjonskamper for menn og ikke minst; hun gikk to kamper på linja i Toppserien for kvinner.

 
Og rett før jul ble prestasjonene belønnet med at hun ble tatt ut som 1. divisjonsdommer kommende sesong. Og i kveld mottok hun altså beviset på at hun er kåret til årets dommer i Nordland.

– Det er veldig artig, sier Nilsen til Rana No.

– Hva blir de første utfordringene i 2019-sesongen?

– Først og fremst blir det vel noen treningskamper. Videre er det NM-kvalik for jenter- og gutter 19. Etter det er det litt uklart.

[annonse]
– Oppsettet er ikke klart ennå, men kommer vel snart. Jeg skal på samling i Bodø og i Oslo i mars, og får sikkert vite mer da, sier Victoria Nilsen til Rana No.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.