Victoria Nilsen skal dømme NM-finalen mellom Strindheim og Viking. Foto: Roger Marthinsen

Victoria klar for cupfinale

Skrevet av Roger Marthinsen
06.11.2019 22:09

Skal dømme NM-finalen for J16 i Telenor Arena.

I fjor var Victoria Nilsen fjerdedommer i NM-finalen i J19 mellom Klepp og Stabæk. Nå er Gruben IL-dommeren tatt ut som hoveddommer til i cupfinalen i jenter 16, mellom Strindheim og Viking. 

NM-finalen spilles i Telenor Arena den 22. november.

Victoria Nilsen har i to sesonger vært en del av NFFs NORCORE-program for dommere. Denne sesongen har hun kombinert militærtjeneste med dommeroppdrag, og hun har i høst vært assistentdommer i en kamp i Toppserien, dømt KM-finalen mellom Grand Bodø og Bossmo & Ytteren og nylig vært hoveddommer i tre kamper i 1. divisjon damer.

Mens Victoria er tatt ut som hoveddommer til J16-finalen, er Mathea Havig fra Innstranda Idrettslag tatt ut som assistentdommer til cupfinalen i J19 mellom Klepp og Vålerenga.

NFF Nordland er stolt av at man har to kvinnelige dommere fra Nordland med i årets cupfinaler.

– Fantastisk godt jobbet og vi er stolt av jobben dere og klubbene gjør, som bidrar til at to jenter fra Nordland får ta del av NM-festen i Oslo, skriver NFF Nordland på sion Facebook-side.

-----

Les også:

 

[annonse]

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.