Vilde Johnsgård Nygaard blir ny trainee hos Kunnskapsparken Helgeland.

Vilde (26) blir en del av Kunnskapsparken-teamet: – Ser fram til å kunne bidra til å utvikle Helgeland

Skrevet av Roger Marthinsen
07.04.2021 13:13 - OPPDATERT 07.04.2021 19:31

Kunnskapsparken Helgeland har ansatt Vilde Johnsgård Nygaard som trainee.

Det er i en pressemelding at Kunnskapsparken Helgeland melder at man har ansatt Vilde Johnsgård Nygaard som trainee. 26-åringen fra Tynset vil inngå i traineeprogrammet Kandidat Helgeland, hvor det tilrettelegges for et tverrfaglig nettverk med traineer fra flere virksomheter på Helgeland med ulike fagsamlinger, bedriftsbesøk, studieturer og sosiale samlinger.

Vilde Johnsgård Nygaard har en bachelor innen friluftsliv, kultur- og naturveiledning, to års utdanning innen kultur- og samfunnsfag og en årsenhet i pedagogikk. I løpet av våren fullfører 26-åringen en master innen naturbasert reiseliv fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet på Ås.

– Jeg gleder meg til delta i traineeprogrammet og til å bli en del av teamet i Kunnskapsparken Helgeland. Jeg er litt kjent med regionen, og ser fram til å kunne bidra til å utvikle Helgeland, sier Vilde Johnsgård Nygaard. 

Monica Paulsen, daglig leder i Kunnskapsparken Helgeland, er glad for at Vilde blir en del av teamet.

– Vilde vil styrke vår satsing innen reiseliv- og opplevelsesnæringen, men vil også delta aktivt på mange av de ulike kompetanse- og utviklingsprosjektene som vi er involvert i, sier Paulsen.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.