Maleficent: Mistress of Evil er en av 14 filmer som vises på Kinoteatret i morgen.

Viser 14 filmer fra tidlig morgen til sen kveld

Skrevet av Hedda Hiller
01.11.2019 17:00

I morgen er det klart for den store kinodagen. Her er hele programmet.

Den store kinodagen går tradisjonen tro av stabelen i morgen i Kinoteatret. Billettene selges til halv pris, og filmtilbudet har et omfang man ikke ser maken til ellers i året. Det blir kinofilm hele dagen med førpremierer og premierer, og publikum kan oppleve filmer de gikk glipp av i godt selskap med dagsaktuelle filmer.

Festdagen arrangeres alltid første lørdag i november, og er et samarbeid mellom filmdistributørene, Film & Kino og kinoene. Det blir filmer for enhver smak og for publikum i alle aldere.

Kinoen åpner dagen klokka åtte med vaffel- og bollefrokost før filmene «Brillebjørn på ferie» og premierefilmen «Familien Addams» drar det hele i gang.  Etter det går det slag i slag fram til siste film klokka halv elleve på kvelden.

– Den store kinodagen er populært blant ranværinger, og det har i alle år vært god oppslutning om arrangementet. Det er ekstra god stemning på kinoen en slik dag, og alle som jobber på kinoen gleder seg og ser fram til å ta imot kinopublikummet vårt, sier kinosjef Kristin Kildal. 

I løpet av «Den store kinodagen» blir det vist 14 kinofilmer, og kinoens egne klovner Filmus og Filma kommer.

Filmene som vises er: 

BRILLEBJØRN PÅ FERIE - De minste barnas favorittbjørn er tilbake på kino, med fantasimagi og grønne vafler.

FAMILIEN ADDAMS  - En animert versjon av Charles Addams tegneserier om en merkelig og eksentrisk familie.

Familien lever sitt merkelige liv i fred og ro i flere år, men når det plutselig dukker opp en helt ny by i nabolaget, og en påtrengende oppussingsekspert ser på familien som en trussel, er det plutselig slutt på familiefreden.

[annonse]
KAPTEIN SABELTANN OG DEN MAGISKE DIAMANT

Pinky har slått seg til ro i Kjuttaviga og lever bekymringsløse dager, mens Sunniva kjeder seg og drømmer om eventyr. Men, snart befinner Pinky og Sunniva seg om bord på Den Sorte Dame i et vanvittig kappløp for å finne den magiske diamant.

OPERASJON MUMIE - Det skjer mystiske ulykker når en mumieutstilling kommer til Elvestad. Barnedetektivene Tiril, Oliver og sporhunden Åtto er på saken.

VILLMARKSBARNA – EN EVENTYRLIG REISE -Familien Krempig er villmarkinger på sin hals. Grønland byr på spenning, utfordringer og mange nye erfaringer for familien.

SNEKKER ANDERSEN OG JULENISSEN: BYGDA SOM GLØMTE AT DET VAR JUL - En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen, en av våre mest kjente og kjære forfattere.

JUDY - Nøyaktig 50 år etter at sanglegenden Judy Garlands alt for tidlige død, portretteres og synges hun av Oscar-vinner Renée Zellweger i en fantastisk prestasjon. Året er 1968 og Judy ankommer London for å holde en rekke utsolgte konserter. Det er i år 80 år siden hennes gjennombrudd Trollmannen fra Oz, ble lansert.

DEN AVSKYELIGE SNØMANNEN - En ung jente og vennene hennes må hjelpe en magisk yeti med å finne veien hjem til familien sin i Himalaya. Familiefilm fra DreamWorks Animation. Norsk tale.

JOKER - Den legendariske Batman-skurken har fått sin egen film i en original, frittstående historie som ikke er sett på det store lerretet før. Arthur Fleck, vakkert portrettert av Joaquin Phoenix, kjemper for å finne veien i Gothams polariserte samfunn. Han jobber som klovn om dagen, og stand-up-komiker om natten... men spøken er alltid på hans bekostning.

MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL - Vi møter Angelina Jolie og Elle Fanning i sine roller som den mørke feen Maleficent og prinsesse Aurora, to velkjente karakterer fra Disneys klassiske animasjonsfilm Tornerose. Filmen er regissert av Joachim Rønning.

HUSTLERS - En gjeng tidligere og erfarne strippere slår seg sammen for å la sine Wall Street kunder smake sin egen medisin.

TERMINATOR: DARK FATE - Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton er tilbake i sine ikoniske roller.

ZOMBIELAND: DOUBLE TAP - Oppfølgeren til kultklassikeren Zombieland fra 2009. Vi følger karakterene gjennom et komisk kaos der de slåss mot en ny type zombier.

DE DØDES TJERN - Inspirert av romanen av Bernhard Borge. Lillians tvillingbror Bjørn dør på mystisk vis alene ved den gamle familiehytten. Nå, et år senere, kommer Lillian og vennene hennes til hytta for å ta farvel og selge stedet. Like etter ankomst begynner mystiske ting å skje.