Heile Helgeland vant to priser under årts Gallaria - her med prosjektlederne Marlene Jordbru og Caroline Moen Eide i forgrunnen.

– Viser frem Helgeland som en frodig region

Skrevet av Roger Marthinsen
24.01.2020 20:41 - OPPDATERT 25.01.2020 10:22

Interessant og fortreffelig, sier juryen om Heile Helgelands webside.

Nyskapningen Heile Helgeland ble kåret til å ha årets beste web-side, under kveldens Gallaria på Scandic Meyergården.

Om vinneren, heilehelgeland.no, sier juryen: 

"Den grafiske profilen til Heile Helgeland binder nettsiden bokstavelig sammen, på en interessant og fortreffelig måte. Med få virkemidler kommuniserer den formålet, uten å være for dominerende. Det er god variasjon i oppsett, og har en magasinlignende tilnærming. Den friske grønnfargen viser frem Helgeland som en frodig region, og bildene viser en fantastisk natur. Ekstra honnør for skreddersøm av webløsning, som gir et særpreg til nettsiden."

Det er forøvrig Riktig Spor i Bodø som har utviklet web-siden for Heile Helgeland. 

Momek og Bakeriet var de øvrige nominerte i kategorien beste web-side.

Om momek.no:

"Dette er en omfattende side, med mange undernivåer og behov som skal dekkes. Derfor gir vi honnør til ryddejobben som er gjort. Siden oppleves enkel å navigere i, og har en god balanse mellom bilder, elementer og tekst. Fargebruken og designet er umiskjennelig Momek Group. Nettsiden henvender seg både til kunder, men også potensielle arbeidstakere, med fokus på menneskene, lokalene og produktene som blir produsert."
 
Om bakeriet.as: 

"Nettsiden for Bakeriet er klassisk, og viser innholdet på en oversiktlig måte. Den er lett å navigere seg i, med kategoriserte produkt og tjenester. Den gir også et innblikk i hverdagen, og deler kunnskap med bloggseksjonen. Her vil vi gjerne se mer innhold. Til motsetning fra sosiale medier, kan bedriften med en blogg samle informasjon, og målrette mer kommunikasjonen for de som er spesielt interesserte." 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.