Foto: NTB Kommunikasjon / Association of Sports Press of Kazakhstan

Vladimir Smirnov skal gå Blåvegenløpet

Skrevet av Hedda Hiller
14.01.2020 15:17 - OPPDATERT 14.01.2020 19:31

Den olympiske mesteren stiller til start 4. april.

Den Olympiske mesteren fra 50 kilometer i Lillehammer i 1994, Vladimir «Smirre» Smirnov, kommer til Blåvegenløpet 4. april 2020. Det melder Blåvegenløpet Mo i Rana på sine Facebook-sider. 

Smirnov har en rekke medaljer fra både OL og VM, samt 30 enkeltseire og 2 sammenlagtseire fra verdenscupen.

– Vi er veldig glad for å ha sikret oss den tidligere olympiske mesteren og norgesvennen Vladimir «Smirre» Smirnov til start under Blåvegenløpet 2020, sier prosjektleder for Blåvegenløpet Vegard Nerdal i Stålkameratene.

– Det at vi nå har sikret oss både Niklas Dyrhaug og Vladimir Smirnov viser at vi er på god vei til å ta Blåvegenløpet til nye høyder. Med god hjelp fra både Helgeland Event og Blåvegenambassadør, John Kristian Dahl, har publikum mye å se frem til.

– For oss som har fulgt langrennssporten i flere tiår har «Smirre» en spesiell plass i våre hjerter. Hvem husker vel ikke jubelropene og alle de norske flaggene når «Smirre» gikk over målstreken og tok gull under 5-mila i OL på Lillehammer, tilføyer Trond Are Rasmussen i Helgeland Event.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.