BILBERGER HAR PROBLEMER: Et vogntog kan velte i Bustneslia, melder Vegtrafikksentralen Nord. Foto: Arkiv

Bustneslia er åpen for trafikk

Skrevet av Hedda Hiller, Silje-Tamara Rojas
01.03.2019 18:00 - OPPDATERT 01.03.2019 20:46

Bilberger har i kveld plages med berging av et vogntog på Fylkesvei 12 ved Bustneslia, men Statens Vegvesen melder klokken 20.35 at veien igjen er åpen for trafikk.

Bilberger har i kveld plagdes med berging av vogntoget som måtte sikres så det ikke skal velte på fylkesvei 12 ved Bustneslia i Rana.

Traileren sto fast i en periode, men klarte i etterhvert å ta seg et stykke videre, før det igjen fikk problemer. Det var lenge usikkert hvor lang tid bergingen vil ta. 

– Tidsperspektivet på bergingen er høyst usikkert. Det er glatt på stedet, og flere tungbergere er involvert i bergingen. Vi har kontinuerlig kontakt med dem, men de kan heller ikke si noe om hvor lang tid dette vil ta, sier vakthavende hos Statens Vegvesen til Rana No klokken 20.00. 

Klokken 20.35 i kveld melder Statens vegvesen at Bustneslia igjen er åpen for trafikk. Veien hadde da vært stengt i over tre timer. 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.