Generalsekretær i Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) Eldar Berli (t.v.) og frimerkedirektør Halvor Fasting i Posten holder fram frimerkene som markerer 150-årsjubileet til Norges Jeger- og Fiskerforbund. Foto: Tore Oksnes / Posten / NTB

– Wow, så fantastisk fint

Skrevet av NTB
09.06.2021 17:00

Nye frimerker hyller 150 år med jakt og fiske.

Posten lanserer to nye frimerker med motiver fra friluftsliv for å markere jubileet til Norges Jeger- og Fiskerforbund, som er 150 år i år.

– Wow, så fantastisk fint. Jeg er stolt over at Posten vil markere vårt jubileum og imponert over hvor fine frimerkene er, sier Eldar Berli, generalsekretær i Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Posten opplyser at de vil markere at forbundet i 150 år har bidratt til friluftsglede og fornuftig høsting av naturressurser.

– Kristin Slotterøy har designet frimerker basert på flere motiver. Resultatet viser en sportsfisker som forsøker å dra i land et prakteksemplar av en ørret, og en jeger med en hjort i sikte, sier frimerkedirektør Halvor Fasting i Posten.

Frimerkene er i salg fra fredag og kan brukes på vanlige postsendinger opp til 50 gram.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.