Heather Hardy, Ketil Stokkan og Svein Dag Hauge kommer til Onkel Oskar i neste uke, for å fremføre melodier fra Stokkans fyldige låtkatalog, i akustisk format.

Samme Sjarmør, men i akustisk format

Skrevet av Roger Marthinsen
08.10.2018 21:00 - OPPDATERT 09.10.2018 07:01

Ketil Stokkan tar med hele slagerrekka, en gitarist og en fiolinist, til Onkel Oskar.

40 år etter at Ketil Stokkan ga ut sin første plate som en del av Zoo, tar han nå med seg hele sin slagerkatalog fra Zoo-tida og tida som soloartist, ut på en høstturné.

Det er imidlertid ikke i vanlig musikalsk innpakning at publikum denne gangen vil få fremført «Evig Ung», «Vent, ikkje legg på», «Romeo», «Brandenburger Tor» og «Samme Sjarmør». På "Evig ung"-turnéen er det nemlig Stokkan i et nedstrippet, akustisk format, som møter publikum. Med seg har han gitarist Svein Dag Hauge, kjent fra Lava, og den amerikanske fiolinisten Heather Hardy, fra Lil´Mama. 

Ketil Stokkan har gjennom fire tiår som pop-, rock- og bluesartist, skrevet og gitt ut rundt 120 låter. Under den akustiske turnéen, der Onkel Oskar i Mo i Rana er stoppested torsdag 18. oktober, vil han fortelle publikum om hvordan tekstene og melodiene tok form, og hvilke andre artister og sanger som har påvirket ham gjennom de 40 årene som har gått siden han spilte inn sin første plate sammen Zoo.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.